Actualitate

Tată cu fetița de 4 ani în mașină, la un pas de tragedie în Cluj din cauza unui șofer IDIOT! „Mâine la prima oră nu ar trebui să aibă permis” VIDEO

Un tată, cu soția și fiica de 4 ani în mașină, s-a aflat la un pas de tragedie vineri din cauza unui șofer inconștient, în județul Cluj.

Șofer kamikaze, la un pas să producă un accident între un TIR și două mașini / Foto: captură video - Info Trafic jud. Cluj Șofer kamikaze, la un pas să producă un accident între un TIR și două mașini / Foto: captură video - Info Trafic jud. Cluj

 


 


Bărbatul conducea liniștit în zona municipiului Gherla, când un șofer kamikaze s-a angajat într-o depășire periculoasă.

Șoferul venea de pe contrasens și încerca să depășească un TIR, însă a făcut-o la limită. Dacă bărbatul care se afla cu fetița în autoturism (și venea din direcția opusă) nu-și trăgea rapid mașina spre margine, atunci sigur s-ar fi produs un accident.


„La un pas de coliziune frontală pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla. Eram în mașină cu soția și fetița de 4 ani”, a spus bărbatul, când a postat și un film cu incidentul pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

În secțiunea de comentarii, alți șoferi arată că, din păcate, asemenea comportamente sunt normale, iar și ei au fost puși în situații similare. „Nu sunt normali. Îi plin de ăștia, de câte ori fac ruta Cluj-Vatra Dornei nu există dată să nu întâlnesc pe drum așa inconștienți, ca să nu-i numesc altfel! Mă rog de fiecare dată să ajungem cu bine, să nu intre careva în noi...”, a spus o șoferiță.


„În lumea aia normală pe care o vrem, cel târziu mâine la prima oră nu ar trebui să mai aibă permis”, a spus altcineva, vineri seara.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer nu a oprit la bariera coborâtă pe Tăietura Turcului. A primit o amendă uriașă și permisul suspendat pe 4 luni

Incredibil! Un șofer din Cluj NU a lăsat o autospecială de pompieri aflată în misiune să-l depășească. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter