Actualitate

Incredibil! Un șofer din Cluj NU a lăsat o autospecială de pompieri aflată în misiune să-l depășească. VIDEO

Un șofer care conducea un cap de tractor cu remorcă din județul Cluj a dat dovadă de inconștiență la volan când nu a lăsat să treacă pe drum o autospecială de pompieri cu semnalele auditive pornite.

Autospecială de pompieri, blocată de un șofer de TIR/ Foto: captură video - Info Trafic Cluj-Napoca Autospecială de pompieri, blocată de un șofer de TIR/ Foto: captură video - Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un șofer care circula prin Baciu, județul Cluj, nu s-a dat din drum când o autospecială de pompieri venea spre el cu semnalele auditive pornite.

Deși pompierii se aflau în misiune, iar celelalte mașini de pe contrasens le făceau spațiu ca să treacă, șoferul și-a continuat drumul. 


Doar după o vreme, după ce autospeciala a tt încercat să depășească capul de tractor cu remorcă pentru transport mașini, șoferul a frânat și s-a îndreptat către marginea drumului.

Un videoclip cu cele întâmplate a fost postat pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca, de un șofer care se afla în spatele pompierilor. Sunetul a fost oprit din cauza limbajului care se auzea pe fundal, însă în filmare se auzeau semnalele auditive ale autospecialei care indicau faptul că aceasta se afla în misiune. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

În Cluj se circulă după legile junglei! Două accidente, evitate „la limită” în mai puțin de 10 secunde, pe Oașului. VIDEO

VIDEO. Inconștiență la volan! Șicanare în trafic pe strada Aurel Vlaicu: „A văzut că nu poate forța intrarea pe bandă m-a depășit”

abonare newsletter