Actualitate

În Cluj se circulă după legile junglei! Două accidente, evitate „la limită” în mai puțin de 10 secunde, pe Oașului. VIDEO

Există multe situații în traficul din Cluj în care șoferii se află la un pas de accident pentru că nu respectă regulile de circulație.

Accident, evitat la limită / Foto: captură video - Facebook - Info Trafic jud. Cluj Accident, evitat la limită / Foto: captură video - Facebook - Info Trafic jud. Cluj

 

 


O astfel de situație s-a întâmplat în luna martie pe strada Oașului din Cluj-Napoca, unde s-ar fi putut produce un accident între trei mașini din cauza neglijenței în trafic.

O mașină i-a tăiat calea unui șofer care circula pe strada Decebal și urma să intre pe strada Oașului, chiar dacă cel care vine de pe strada Decebal are prioritate în zonă.


După ce a intrat pe strada Oașului, un alt conducător a frânat brusc când se apropia mașina celui care venea de pe strada Decebal, care a fost nevoit să intre pe banda din stânga sa, peste delimitatoare.

Au fost două situații, una după alta, în care putea fi provocat un accident, în mai puțin de 10 secunde.


Însă nici șoferul care venea de pe strada cu prioritate nu a circulat în totalitate corect. Limita de viteză era de 30 km/h, iar șoferul circula cu 60 km/h, potrivit filmării făcute cu camera de bord. 

„Așa merg ca nebunii. Nu se uită nici la dreaptă nici la stânga, numai înainte. La depășirea și mai rău”, a spus o șoferiță care a văzut postarea cu filmarea de pe un grup de trafic.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

Șofer din Cluj, reclamat la poliție pentru o manevră periculoasă în traficul din Capitală: „Mi-a avariat mașina!” VIDEO

abonare newsletter