Actualitate

Accident GRAV cu trei mașini între Florești și Gilău. O femeie și un minor de 1 an și 7 luni, la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, marți seară, între Florești și Gilău. În urma accidentului o femeie și un copil de un an și 7 luni au fost transportați la spital.

Un accident rutier a avut loc, marți seară, între Florești și Gilău/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, marți seară, între Florești și Gilău/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier grav a avut loc, marți seară, între Florești și Gilău.

 


În accident au fost implicate trei mașini.

Accident grav între Gilău și Florești/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Florești și Gilău. În accident au fost implicate trei autoturisme, iar echipajele au găsit la fața locului cinci persoane, printre care un minor. Nu au existat victime încarcerate. La fața locului se află echipajul de la Punctul de Lucru Florești, alături de trei ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.


Femeie și un copil de 1 an și 7 luni, la spital

În urma accidentului o femeie de 46 de ani și un copil de 1 an și 7 luni au fost transportați la spital.

Accident în județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

„În urma acestui eveniment rutier au fost transportați la spital o femeie de 46 de ani și un minor de un an și șapte luni. La o primă evaluare, ambii aveau afecțiuni ușoare”, a adăugat ISU Cluj.


„În jurul orei 20.50 polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier între localitățile Gilău și Florești.

Din primele informații, polițiștii au constatat că o tânără în vârstă de 22 de ani care circula cu autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând pe contrasens, unde s-ar fi produs o coliziune cu alte 2 autovehicule.


În urma evenimentului o femeie de 46 de ani a solicitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UPDATE O tânără a rămas încarcerată în urma unui accident în comuna Vad. Victima a fost transportată la spital

Accident între Florești și Gilău. O mașină și un autocar, implicate. A intervenit descarcerarea

abonare newsletter