Actualitate

Accident între Florești și Gilău. O mașină și un autocar, implicate. A intervenit descarcerarea

Pompierii au intervenit, sâmbătă după amiază, la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, între localitățile Florești și Gilău.

Mașină avariată între Florești și Gilău. Sursă foto ISU Cluj Mașină avariată între Florești și Gilău. Sursă foto ISU Cluj

 

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, ale căror echipaje au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile și un autocar avariat.


„Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare. Nu au fost alte persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriei și privind siguranța persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

În Cluj se circulă după legile junglei! Două accidente, evitate „la limită” în mai puțin de 10 secunde, pe Oașului. VIDEO

Accident MORTAL între un TIR și o mașină pe A3, lângă Nădășelu! Un bărbat mort și o femeie grav rănită. VIDEO

Gazon nou, reguli noi pe Cluj Arena! Alin Tișe: „Dacă gazonul va fi afectat, trebuie schimbat tot. Nu vom mai accepta să se «cârpească»”

Ultimele Stiri
abonare newsletter