Actualitate

Cruzime inumană. Câini de stână, spânzurați în pădure

Caz de o ferocitate ieșită din comun a fost depistată de membrii Organizației pentru protecția mediului și combaterea braconajului, în Bistrița-Năsăud, unde au fost surprinse cadavre canine spânzurate în pădure.

Cruzime inumană. Câini de stână, spânzurați în pădure/ captură foto:  Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului/ Facebook.com Cruzime inumană. Câini de stână, spânzurați în pădure/ captură foto: Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului/ Facebook.com

 

 


Imagini cu puternic impact emoțional.

Polițiștii din Bistrița au deschis o anchetă.


Câini de stână, spânzurați în pădure

„Un coleg al nostru a observat in cursul zilei de sâmbăta doi câini spânzurați in pădure, lângă satul Silivașu de Câmpie, Jud Bistrița-Năsăud. Par a fi câini de întors de oile. 

Ne-am deplasat la fata locului și noi, împreuna cu patrula Secției 3 de poliție Rurala Lechinta, iar ulterior pentru cercetări la fata locului, Biroul pentru Protecția Animalelor și un criminalist. 


Cercetările sunt in curs”, au transmis reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului într-un mesaj pe pagina de Facebook

Vizualizează imaginile Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului. 


„În această după-masă, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați despre existența a două cadavre canine în extravilanul localității Silivașul de Câmpie.

La locul evenimentului intervine echipajul din cadrul Biroului Pentru Protectia Animalelor și un specialist criminalist.


Cercetările sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările producerii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, conform Legii 205/2004”, transmite și IPJ Bistrița. 

CITEȘTE ȘI:

60 de câini, folosiți în lupte ilegale la Cluj pentru sume amețitoare. Instanța a decis să se întoarcă la proprietarii abuzivi

Ultimele Stiri
abonare newsletter