Actualitate

Scăpăm de ninsori în acest weekend? Prognoza meteo pe 3 zile, la Cluj-Napoca

Iarna și-a făcut din nou simțită prezența, clujenii fiind surprinși de ninsoarea de joi. Vezi cum va fi prognoza meteo în următoarele trei zile.

Iarna și-a făcut din nou simțită prezența/ Foto: monitorulcj.ro Iarna și-a făcut din nou simțită prezența/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Iarna a revenit în Cluj la mijlocul lunii martie. Joi dimineață clujenii s-au trezit cu o ninsoare puternică în tot orașul.

 


Potrivit prognozei AccuWeather, weekend-ul vine cu temperaturi maxime de 14 grade Celsius.

Prognoza meteo în următoarele 3 zile, în Cluj-Napoca

Vineri, 17 martie, soare își va face simțită prezența, iar maximele vor urca până la valoarea de 8 grade Celsius. În schimb, pe timpul nopții sunt așteptate -5 grade Celsius.


Sâmbătă, 18 martie, vremea se încălzește și mai mult, iar cele 12 grade din termometre îi vor scoate pe clujeni la o plimbare prin parc. Pe timpul nopții minimele vor scădea la -3 grade Celsius.

Duminică, 19 martie, scăpăm de temperaturile negative de pe timpul nopții. Pe timpul zilei vor fi așteptate 14 grade Celsius, iar noaptea un grad Celsius.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ninsoarea de la sfârșitul lunii februarie a creat PAGUBE însemnate în Cluj. Ce măsuri iau autoritățile?

Atenție, șoferi! Drumurile din jud. Cluj, afectate de temperaturi sub 0 grade și căderi de zăpadă. Circulație în condiții de iarnă

Iarna a revenit la Cluj! Orașul, acoperit de zăpadă

Ultimele Stiri
abonare newsletter