Actualitate

Iarna a revenit la Cluj! Orașul, acoperit de zăpadă

Iarna a revenit la Cluj joi dimineața.

Ninsoarea a revenit la Cluj/ FOTO: Paul Gheorgheci Ninsoarea a revenit la Cluj/ FOTO: Paul Gheorgheci

 

 


Ninsoarea a revenit la Cluj. Joi dimineață clujenii s-au trezit cu o ninsoare puternică în tot orașul.

 


În cursul zile de miercuri, potrivit meteorologilor,  în perioada 15 martie, ora 16:00 - 16 martie, ora 20:00, va fi valabilă o informare de vreme rea în aproape toată ţara. Astfel, precipitaţiile se vor extinde treptat dinspre vest şi vor cuprinde cea mai mare parte a ţării. 

Vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (15/16 martie) şi în prima parte a zilei de joi în dealurile vestice, dar şi în zonele mai joase din Maramureş, Transilvania şi nord-vestul Moldovei se vor semnala şi lapoviţe şi ninsori. La munte, din seara zilei de miercuri, vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent în Carpaţii Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali. Pe alocuri, cantităţile de apă vor depăşi 10 - 15 l/mp.


Ninsoarea este așteptată să continue în Cluj-Napoca până după ora prănzului. Temperatura va urca până la maximul de 3 grade. De sâmbătă temperatura este așteptată să crească ușor, iar de la începutul săptămânii viitoare gradele sunt așteptate să arate indici normali pentru această perioadă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Ninsoarea de la sfârșitul lunii februarie a creat PAGUBE însemnate în Cluj. Ce măsuri iau autoritățile?

Se întoarce zăpada în weekend? Cod portocaliu de viscol în 25 de județe + cod galben de ninsori și vânt în toată țara. Harta zonelor afectatate!

abonare newsletter