Actualitate

Incendiu în Dej! Mașină de salubritate, distrusă în totalitate de flăcări. FOTO

Un incendiu a izbucnit în Dej la o mașină de salubritate menajeră. Autoutilitara a fost distrusă complet de flăcări.

Mașină de salubritate, distrusă de flăcări / Foto: ISU Cluj Mașină de salubritate, distrusă de flăcări / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o autoutilitară destinată curățării străzilor, staționată în remiza de pe strada Sălciilor din municipiul Dej.

 


„Au fost dislocate la fața locului două autospeciale pentru stins incendii, iar în momentul sosirii, echipajele operative au constat că autoutilitara era cuprinsă în totalitate de flăcări. Imediat s-a acționat pentru a împiedica propagarea arderii mai departe de limitele în care a fost găsită și pentru lichidarea focarelor incendiului. Operațiunile de stingere au durat aproximativ 30 de minute, însă, din păcate, autoutilitara a fost distrusă în cea mai mare parte.

Nu au fost persoane care să fie rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au arătat că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a auto-utilitarei”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se strică vremea în România. Avertizare meteo de lapoviță, ninsori şi ploi în toată țara

Bărbat din Iclod, omorât de un copac care s-a prăbuşit peste el. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au mai putut face nimic

abonare newsletter