Actualitate

Se strică vremea în România. Avertizare meteo de lapoviță, ninsori şi ploi în toată țara

Agenţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi şi vânt, valabilă pentru toată țara.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri o informare de intensificări ale vântului şi precipitaţii moderate cantitativ, ce vizează cea mai mare parte a ţării/ Foto: depositphotos.com Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri o informare de intensificări ale vântului şi precipitaţii moderate cantitativ, ce vizează cea mai mare parte a ţării/ Foto: depositphotos.com

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri o informare de intensificări ale vântului şi precipitaţii moderate cantitativ, ce vizează cea mai mare parte a ţării.

 


Potrivit meteorologilor,  în perioada 15 martie, ora 16:00 - 16 martie, ora 20:00, va fi valabilă o informare de vreme rea în aproape toată ţara. Astfel, precipitaţiile se vor extinde treptat dinspre vest şi vor cuprinde cea mai mare parte a ţării. 

Vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (15/16 martie) şi în prima parte a zilei de joi în dealurile vestice, dar şi în zonele mai joase din Maramureş, Transilvania şi nord-vestul Moldovei se vor semnala şi lapoviţe şi ninsori. La munte, din seara zilei de miercuri, vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent în Carpaţii Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali. Pe alocuri, cantităţile de apă vor depăşi 10 - 15 l/mp.


Vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice, iar din dimineaţa zilei de joi şi în cele estice, sud-estice, precum şi pe crestele montane, cu viteze în general de 45 - 55 km/h. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Val de ironii între șoferi după prima zăpadă căzută în Cluj. „Dacă și asta este zăpadă…lasă mașina acasă, dacă te depășește șofatul”

FOTO. Noapte albă pentru pompieri. Zeci de copaci și stâlpi de electricitate, doborâți pe drumuri din cauza zăpezii

Ultimele Stiri
abonare newsletter