Actualitate

Bărbat din Iclod, omorât de un copac care s-a prăbuşit peste el. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au mai putut face nimic

O tragedie s-a petrecut marți seară în comuna Iclod, județul Cluj. Un bărbat a fost omorât de un copac care a căzut peste el.

Un bărbat a fost omorât de un copac care a căzut peste el/ Foto: pixabay.com Un bărbat a fost omorât de un copac care a căzut peste el/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost omorât, marți seară, de un copac care a căzut peste el, în comuna Iclod.

 


Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au mai putut face nimic

„La data de 14 martie a.c., în jurul orei 17.10, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi suferit leziuni la nivelul capului, după ce a căzut un copac peste el.


Polițiștii au constatat că acesta ar fi fost lovit de trunchiul unui copac în timp ce efectua activități de toaletare a pomilor.

La fața locului, echipajul medical a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia.


Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

„A fost înregistrată o solicitare, ieri după amiază, în jurul orei 17.30, la o persoană care a suferit mai multe traumatisme prin strivire, pe raza localității Orman, comuna Iclod.


La fața locului au fost dislocate două echipaje SMURD, care au găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani fără semnale vitale. Acestuia, i-au fost aplicate manevre de resuscitare, timp de aproximativ o oră, de la sosirea echipajelor operative. Din păcate, fără a putea readuce semnalele vitale ale bărbatului”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 39 de ani, omorât de propriul frate după o ceartă pentru moștenire. Înainte de crimă cei doi au băut

Descoperire MACABRĂ în Cluj-Napoca. Oase de om descoperite pe Dealul Borhanciului

Ultimele Stiri
abonare newsletter