Actualitate

Mamă cu copil în cărucior, stropită din cap până-n picioare de mașină în Cluj. Ce amendă ar trebui să primească șoferul

O mamă din Cluj-Napoca și fiul său în cărucior au fost stropiți din cap până-n picioare de o mașină lângă Podul Garibaldi. Femeia a apelat la Poliție.

Copil în cărucior, stropit cu apă din baltă de o mașină / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca Copil în cărucior, stropit cu apă din baltă de o mașină / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


După ce a fost stropită cu apă de baltă atât ea, cât și fiul său din cărucior, femeia a sunat la Poliție și a relatat ce s-a întâmplat. Însă chiar dacă avea numărul de înmatriculare al mașinii șoferului nesimțit, polițiștii nu au putut să-l sancționeze fără dovezi.

 


Mama, totuși, a semnalat cazul și pe un grup dedicat șoferilor clujeni:

„Dacă ești pe grup, să știi că ești un nesimțit. M-ai stropit pe mine și fiul meu, care era în cărucior, în ultimul hal lângă Podul Garibaldi. Băiețelul a avut mizerie pe față și pe suzetă și peste tot. Am sunat la Poliție, dar, din păcate, nefiind martori (că doar nu am fugit după șoferi să oprească), nu te pot amenda. Bine măcar că te au în evidență. Sper măcar de 15 ori să pățesti și tu la fel. Și mașina să ți se spargă toată. Asta e doar păturica”, a spus femeia pe un grup dedicat șoferilor din Cluj.


Puțini șoferi știu asta, însă stropirea unui pieton cu mașina se pedepsește cu o amendă usturătoare. Potrivit Codului Rutier, amendă poate să fie între 1.500 si 3.000 de lei, fiind prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni rutiere. 

Mai mult decât atât, șoferul respectiv poate ajunge să presteze munca neplătită în folosul comunității pentru un interval cuprins între 20 și 40 de ore.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer de la CTP Cluj, gest de milioane pentru o domnișoară nevăzătoare: „Am rămas impresionată!”

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter