Actualitate

Minor de 16 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut de familie. L-AȚI VĂZUT?

Un minor în vârstă de 16 ani din Cluj-Napoca a plecat de acasă la data de 7 martie, însă nu s-a mai întors.

Un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă la data de 7 martie, însă nu s-a mai întors/ Foto: IPJ Cluj Un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă la data de 7 martie, însă nu s-a mai întors/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă la data de 7 martie, însă nu s-a mai întors.

 


„La data de 8 martie a.c., în jurul orei 01.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că minorul Pop Bogdan Andrei, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar la data de 7 martie a.c., în jurul orei 16.00, de la domiciliul situat în municipiul Cluj-Napoca și nu a mai revenit”, a transmis IPJ Cluj.

SEMNALMENTE

  • înălțime aproximativă - 1.60, greutate aproximativă - 45 de kg, ochi căprui, păr șaten, ten deschis
  • la momentul plecării era îmbrăcat cu geacă galbenă, bluză gri, pantaloni negri și pantofi sport de culoare gri

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


UPDATE

„Minorul în vârstă de 16 ani, plecat voluntar la data de 7 martie a.c., a fost depistat  în cursul dimineții de azi, în municipiul Cluj-Napoca. Acesta le-a relatat polițiștilor că pe timpul plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim pentru sprijin!”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânărul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bistrița

Polițiștii continuă să caute un bărbat DISPĂRUT din 2014! În urmă cu 8 ani acesta a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă. FOTO

abonare newsletter