Actualitate

Șofer de 72 de ani, surprins pe CONTRASENS pe autostrada Sebeș-Turda! A primit o amendă uriașă. VIDEO

Un șofer a fost filmat când conducea pe contrasens pe autostrada Sebeș-Turda și a fost sancționat de polițiștii. Bărbatul s-a ales cu o amendă uriașă și carnetul suspendat.

Un șofer cu Logan, surprins pe contrasens pe autostradă / Foto: captură ecran You Tube - ziarul unirea Un șofer cu Logan, surprins pe contrasens pe autostradă / Foto: captură ecran You Tube - ziarul unirea

 

 


Un şofer în vârstă de 72 de ani, care a circulat pe contrasens pe autostrada A10, Sebeș-Turda, a fost identificat şi sancţionat, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Bărbatul a primit o amendă uriașă și permisul i-a fost suspendat pentru 4 luni:


„La data de 1 martie 2023, în urma unui apel prin 112 şi a apariţiei unor imagini, în mediul on-line, cu un autoturism care ar fi circulat, pe contrasens, pe autostrada A10 Turda - Sebeş, poliţiştii (...) au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto. Din cercetări a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat de 72 de ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba”, se precizează într-un comunicat al IPJ Alba.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei, fiind dispusă şi măsura reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.


Bărbatul a fost suprins în zona Teiuș. Imaginile au fost filmate de un alt șfoer de pe autostradă și trimise redacției ziarulunirea.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accidente pe bandă rulantă și intrări pe contrasens pe A3! Cauza: breteaua de la Gilău a fost proiectată PROST

Avans pe singurul lot lipsă din Autostrada Transilvania, între Cluj și Târgu Mureș. Posibil RECORD: inaugurare cu 9 luni înainte de termen?

abonare newsletter