Sport

FC Universitatea Cluj - FCSB în optimile de finală ale Cupei României

Universitatea Cluj se va duela cu FCSB în optimile de finală ale Cupei României.

Universitatea Cluj se va duela cu FCSB în optimile de finală ale Cupei României în urma tragerii la sorţi care a avut loc luni la Casa Fotbalulului. Formaţia antrenată de Adrian Falub a avut un ghinion teribil şi va da peste vice-campioana României şi cea mai bine cotată echipă rămasă în competiţie.

Trupa clujeană a eliminat în turul precedent Universitatea Craiova 1948, 3-2, după prelungiri, în timp ce FCSB a trecut de Metaloglobus Bucureşti, 2-0. Cele două echipe s-au întâlnit în finala Cupei României din 2015, atunci când trupa din Bucureşti s-a impus cu 3-0 după golurile marcate de Rusescu şi Adrian Popa (2), ultimul fiind şi acum în lotul celor de la FCSB.


Universitatea Cluj a fost în Urna 1 şi putea evolua împotriva unor echipe precum Metalul Buzău sau Sănătatea Cluj din Liga a 3-a, dar şi împotriva unor echipe din liga secundă. "Viruşii verzi" vor juca împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, o echipă net inferioară celor de la Viitorul, precedentul adversar al clujenilor.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se vor disputa într-o singură manșă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea persistă, se va trece la executarea loviturilor de departajare.


Meciurile din optimile de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie, cu începere de la ora 14.30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Programul optimilor Cupei României 2019/2020:


Sănătatea Cluj - Petrolul Ploiești

Foresta Suceava - Dinamo


Sepsi - Astra Giurgiu

Academica Clinceni - FC Botoșani


Universitatea Cluj - FCSB

Poli Iași - Metalul Buzău

FC Voluntari - Universitatea Craiova

CS Mioveni - Hermannstadt

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter