Actualitate

Prognoza meteo pentru următoarea săptămână în Cluj. Ce ne așteaptă? Soare, ploi sau ninsoare

După mai multe zile în care temperaturile au fost mai ridicate pentru data din calendar, iarna a revenit în Cluj-Napoca. Vezi prognoza meteo pentru această săptămână.

După mai multe zile în care temperaturile au fost mai ridicate pentru data din calendar, iarna a revenit în Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro După mai multe zile în care temperaturile au fost mai ridicate pentru data din calendar, iarna a revenit în Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vremea va fi schimbătoare în această săptămână la Cluj-Napoca, de la zile cu ninsoare, la zile cu soare și temperaturi ridicate. 

 


Potrivit prognozei Accuweather lapovița și ninsoarea își vor face simțită prezența.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna

Luni, 27 februarie: temperaturi maxime de 3 grade Celsius, iar minima va fi de -2 grade Celsius. Potrivit meteorologilor vor exista perioade de ninsoare, apoi ploaie, șansele de precipitații fiind de 94%.


CITEȘTE ȘI:
FOTO. Noapte albă pentru pompieri. Zeci de copaci și stâlpi de electricitate, doborâți pe drumuri din cauza zăpezii
Județul Cluj, sub avertizare de Cod portocaliu și Cod galben de ninsori abundente 

Marți, 28 februarie: temperaturi maxime de 5 grade Celsius, iar minima va fi de -3 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros. Șansele de precipitații sunt de 25%.

Miercuri, 1 martie: temperaturi maxime de 6 grade Celsius, minime de -2 grade Celsius. Soarele iese puțin din nori, 3% șanse de ploaie.


Joi, 2 martie: vremea se încălzește. Temperaturi maxime de 10 grade Celsius, minime de -1 grad Celsius. Noros și 2% șanse de ploaie.

Vineri, 3 martie: temperaturi maxime de 8 grade Celsius, minime de -2 grade Celsius. Soarele iese puțin din nori, 2% șanse de ploaie.


Sâmbătă, 4 martie: temperaturi maxime de 9 grade Celsius, minime de -1 grad Celsius. Revin ninsorile, șansele de precipitații vor fi de 64%.

Duminică, 5 martie: temperaturi maxime de 8 grade Celsius, minime de -1 grad Celsius. Soarele iese puțin din nori, 4% șanse de precipitații.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mesaje Ro-Alert, emise în zonele de munte din Cluj privind codul roșu de ninsoare: „Vizibiltate aproape zero”

Val de ironii între șoferi după prima zăpadă căzută în Cluj. „Dacă și asta este zăpadă…lasă mașina acasă, dacă te depășește șofatul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter