Actualitate

(P) Turnee în jocuri de noroc - ce sunt acestea?

Odată cu pătrunderea și dezvoltarea industriei cazinourilor în spațiul virtual online, competiția dintre acestea a devenit din ce în ce mai mare.

Pentru a-și atrage jucătorii cazinourile precum Mr Bit casino oferă o mulțime de modalități de distracție precum jocuri cu dealeri live sau cele mai noi sloturi, însă, poate cea mai interesantă dintre toate, rămâne organizarea de turnee de cazinou, în cadrul cărora jucătorii au parte de multă distracție și adrenalină.

Mulți dintre jucătorii pasionați de turneele online aseamănă aceste competiții cu o Olimpiadă în cadrul căreia nu sunt câștigate medalii ci rotiri gratuite, premii generoase sub formă de cash sau diferite bunuri precum electronice, gadgeturi, mașini și multe alte premii la fel de interesante.


Iată, pe scurt, ce sunt turneele de cazinou, cum funcționează acestea și care sunt cerințele pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească.

Ce sunt turneele de cazinou?


Turneele de cazinouri online sunt una dintre cele mai populare strategii ale cazinourilor pentru a-și fideliza clienții, dar și pentru a atrage noi jucători. Jocurile din cadrul turneelor sunt diferite de jocurile standard prin faptul că se concentrează în jurul spiritului de competiție al jucătorilor.

Spre exemplu, atunci când joacă sloturi online, șansele de câștig ale jucătorilor depind complet de pariurile proprii și de RTP, iar câștigurile totale nu se vor modifica în funcție de jocurile altor jucători. Însă când vine vorba de turneele de cazinou lucrurile se schimbă radical, deoarece în cadrul acestor competiții jucătorii concurează cu mai mulți jucători care urmăresc aceleași premii, turneele fiind o ocazie excelentă de a-și mări substanțial câștigurile, fără a cheltui foarte mulți bani din fondurile proprii, dar și o oportunitate excelentă de a-și îmbunătăți abilitățile de joc.


Cum funcționează turneele în jocurile de noroc?

Participarea la turneele de cazinou online este simplă și plină de experiențe interesante. În unele cazuri jucătorii trebuie să plătească o anumită taxă de intrare, în funcție de platformă și de tipul de joc, în timp ce participarea la altele este absolut gratuită, permițând jucătorilor chiar să joace banii obținuți dintr-un bonus de bun venit.


Majoritatea turneelor se concentrează pe un singur joc, participarea fiind deschisă unui număr nelimitat de jucători. În final poate exista un singur câștigător sau mai mulți, aceștia fiind determinați după mai multe criterii stabilite de regulamentul turneului, precum procente de plată, câștiguri consecutive, câștiguri totale sau număr de puncte acumulate.

Printre cele mai comune turnee de jocuri online organizate de cazinourile din România putem aminti:


  • turneele de sloturi online – în cadrul acestor turnee premiile pot consta în bani sau bonusuri. Majoritatea câștigătorilor sunt determinați pe baza celor mai mari câștiguri realizate într-un număr limitat de runde consecutive, însă există și turnee care le oferă jucătorilor șanse egale de câștig;
  • turneele de poker online – popularitatea acestor turnee a început să crească încă din anul 1970, când a avut loc primul World Series of Poker în Las Vegas și continuă și în zilele noastre, determinând o mulțime de cazinouri online să organizeze astfel de competiții. În general aceste turnee se bucură de participarea unui număr mare de jucători și presupun achiziționarea în avans a unui număr de jetoane necesare jocului;
  • turneele de blackjack online – în cadrul acestor turnee jucătorii joacă tot împotriva unui dealer, însă concurează cu alți jucători pentru a obține o poziție fruntașă în clasament și pentru a avansa în cadrul competiției. 

În concluzie, turneele în jocuri de noroc sunt o oportunitate oferită jucătorilor pentru a-și testa abilitățile și norocul în fața altor jucători, dar și de a câștiga premii atractive, de a socializa sau de a-și împărtăși pasiunea pentru jocurile de noroc. Cu toate acestea este recomandat întotdeauna jocul responsabil și citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor pentru evitarea oricăror surprize neplăcute.

CITEȘTE ȘI:

(P) TOP păcănele care au rămas în inimile jucătorilor la cazino! Ce titluri să încerci măcar o dată?

(P) Există jocuri de cazinou unde distracția înseamnă mai mult decât câștigul

(P) Midnight Poker TV Show: Joacă poker live la TV alături de vedete din România!

Ultimele Stiri
abonare newsletter