Actualitate

(P) Există jocuri de cazinou unde distracția înseamnă mai mult decât câștigul

Jocurile de noroc sunt distractive, te fac să uiți de aproape orice problemă, pierzi noțiunea timpului atunci când ești în cazinou, dar pierzi și bani.

Jocuri ruleta europeana online Jocuri ruleta europeana online

Aceste jocuri sunt concepute într-o asemenea manieră încât să fie în favoarea cazinoului și nu a jucătorului. Dacă ar fi invers, afacerile cu jocuri de noroc ar intra foarte rapid în faliment. 

La unele jocuri de cazinou, câștigul nu se bazează doar pe noroc ci și pe priceperea jucătorului, cum este de exemplu pokerul clasic. La alte jocuri precum sloturile, nu este nevoie deloc de abilități speciale, ci doar de noroc. 


Toate jocurile de cazinou pot fi jucate în prezent și în mediul online, nu doar într-un cazinou fizic cum se întâmpla în urmă cu 15-20 de ani. Din fericire, cazinourile online pot fi accesate atât de pe calculator, laptop și tabletă cât și de pe smartphone. Pentru acestea din urmă au fost create aplicații care rulează rapid și au o interfață prietenoasă și ușor de utilizat. Te poți convinge de acest lucru încercând Princess Casino aplicație

Nu uita însă că este ușor să fii prins de euforia jocurilor de masă de cazinou și să uiți câți bani pierzi. Pentru a evita acest aspect neplăcut, trebuie să-ți urmărești îndeaproape pierderile. Astfel, eviți să cheltuiești prea mulți bani pentru distracție.


Din acest articol vei afla care sunt o parte din jocurile de masă de cazinou care sunt foarte distractive, dar pe care nu le poți învinge.

Ruletă 


Ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou. Este suficient de populară încât cel puțin o masă de ruletă să fie prezentă în toate cazinourile. 

Există trei variante de ruletă și fiecare prezintă anumite particularități: roata de ruletă este specifică pentru fiecare variantă și avantajul casei diferă în fiecare dintre cele trei tipuri de ruletă.


Ruleta americană este cea mai dezavantajoasă versiune, cu un avantaj al casei de 5,26%. Vestea bună este că este ușor să identifici o masă de ruletă americană deoarece este singurul tip de masă care are spațiul 00, sau dublu zero.

Ruleta europeană nu are spațiul 00, iar avantajul casei este de 2,7%. 


Ruleta franceză are aceleași reguli și aceeași roată ca a ruletei europene, dar folosește o regulă diferită atunci când pariezi pe un spațiu de bani egal, cum ar fi negru sau egal. Regula este numită “In prison” (“În Închisoare”), iar avantajul casei pentru acest joc este de 1,35%.

Dacă pui în joc 2.000 lei jucând la o masă de ruletă americană, te poți aștepta să pierzi 105,20 lei. Aceeași sumă pariată la ruleta europeană creează pierderi de 54 lei, iar la o masă franceză, te poți aștepta să pierzi 27 lei.

Așadar, pierderile la ruleta franceză sunt mai mici decât orice alte pariuri despre care ai citit în acest articol, dar nu uita că atunci când joci blackjack, pierderile sunt de doar 8 lei.

Concluzie

Oricare dintre jocurile de mai sus le-ai alege, pentru a evita pierderea de sume mari de bani, gestionează-ți foarte bine bugetul destinat gamblingului. 

De asemenea, dacă consideri că este util, îți poți seta alarme pe telefon care să îți reamintească faptul că ai petrecut un anumit timp în joc și este momentul să faci pauză. De altfel, cazinourile online au astfel de mesaje care sunt afișate printr-o fereastră de tip pop-up la fiecare oră. 

abonare newsletter