Actualitate

Cod galben și cod portocaliu de VISCOL în Cluj! Rafalele de peste 120 km/h

Meteorologii au emis avertizări meteo de cod galben și cod portocaliu de viscol și vânt puternic pentru mai multe zone din țară, inclusiv Cluj. Rafalele de vânt vor depăși 120 km/h.

Meteorologii au emis avertizări meteo de cod galben și cod portocaliu de viscol și vânt puternic pentru mai multe zone din țară, inclusiv Cluj/ Foto: depositphotos.com Meteorologii au emis avertizări meteo de cod galben și cod portocaliu de viscol și vânt puternic pentru mai multe zone din țară, inclusiv Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări meteo de cod galben și cod portocaliu de viscol și vânt puternic.

 


Și județul Cluj este vizat de avertizările de cod galben și cod portocaliu. O avertizare meteo de cod galben este valabilă începând de marți, în intervalul 21 februarie, ora 20 – 22 februarie, ora 8. Potrivit meteorologilor,  la munte, la altitudini mai mari de 1500 m vântul va avea intensificări susținute cu rafale de 70...100 km/h. 

De asemenea, în intervalul 21 februarie, ora 10 – 21 februarie, ora 22, local în sudul, centrul și estul țării vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55...65 km/h și mai ales în nordul Moldovei și sudul Transilvaniei de 75...85 km/h.


Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic şi viscol valabilă pe parcursul zilei de marţi la munte, la altitudini de peste 1700 metri, inclusiv în zona de munte din județul Cluj.

Potrivit ANM, în intervalul orar 10:00 - 22:00, în zonele înalte vor fi perioade în care vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110...120 km/h, va fi viscol şi vizibilitate redusă.

Zonele vizate de avertizările de viscol/ Foto: ANM

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Circulație blocată între Beliş şi Poiana Horea. Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt și au căzut pe carosabil. FOTO

Cod roșu de VÂNT PUTERNIC, în zona de munte a Clujului. Au fost emise mesaje RO-ALERT!

Ultimele Stiri
abonare newsletter