Actualitate

Circulație blocată între Beliş şi Poiana Horea. Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt și au căzut pe carosabil. FOTO

Circulaţia este oprită marți dimineață pe DN 1R, din cauza mai multor copaci căzuţi pe carosabil, informează centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Circulație blocată între Beliş şi Poiana Horea, în Cluj/ Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj - Facebook

 

 


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează marţi dimineaţă că circulaţia rutieră este oprită pe DN 1R, între localităţile Beliş şi Poiana Horea, în judeţul Cluj.  Mai mulți copaci care au căzut pe carosabil la kilometrul 34+037 metri, ca urmare a vântului puternic.

Circulație blocată între Beliş şi Poiana Horea, în Cluj/ Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj - Facebook

Zona este semnalizată corespunzător.


Din acelaşi motiv, manevrele în Portul Midia au fost oprite transportului maritim şi fluvial.

Circulație blocată între Beliş şi Poiana Horea, în Cluj/ Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj - Facebook

Starea traficului la nivel național

Conform unui comunicat de presă, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, precum şi DN 1 Ploieşti - Braşov şi DN 7 Piteşti - Sibiu, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, fără precipitaţii sau ceaţă, pe un carosabil uscat, cu trafic fluent, cu excepţia autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, unde la intrarea în Capitală este formată o coloană de autovehicule de aproximativ doi kilometri.


Se circulă de asemenea în condiţii de aglomeraţie pe DN 1A, în localitatea Mogoşoaia şi DN 7 în Chitila, tot pe sensul de intrare în Bucureşti. Valori de trafic în creştere sunt şi pe Centura Capitalei, în localitatea Bragadiru, Chiajna, Domneşti şi Pantelimon.

Luni au început lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă de pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 156+715 metri (localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa) şi 160+319 metri (localitatea Cernavodă, judeţul Constanţa). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii. Se estimează finalizarea lucrărilor până la data de 12 aprilie, precizează sursa citată.


 

CITEȘTE ȘI:

Cod roșu de VÂNT PUTERNIC, în zona de munte a Clujului. Au fost emise mesaje RO-ALERT!

Ultimele Stiri
abonare newsletter