Actualitate

Dube din Mănăștur, vandalizate! Șoferii s-au trezit cu mâzgălituri pe ele: „Am plecat și după 2 ore era iar vopsita ” FOTO

Șoferii din Mănăștur s-au trezit cu mâzgălituri pe dube. Vandalismul cu grafitti a devenit o adevărată problemă în oraș.

Dube vandalizate în Mănăștur / Foto: Facebook - Trăiesc în Mănăștur Dube vandalizate în Mănăștur / Foto: Facebook - Trăiesc în Mănăștur

 

 


Un clujean a semnalat o problema vandalismului din cartierul Mănăștur. Mai mulți șoferi s-au trezit cu dubele pline de mâzgălituri. 

Dubă cu mâzgălituri / Foto: Facebook

O discuție în acest sens a fost deschisă într-un grup destinat mănășturenilor, unde oamenii au spus că s-a întâmplat și la alte mașini și chiar și la blocuri sau case din oraș. 


O femeie a spus că ea și ea a pățit la poartă: „După câteva zile, după ce o vopsim, scriu din nou pe ea!!! Măcar dacă ar fi ceva de calitate!”

Ar fi vorba despre niște copii care fac aceste acte: „Duba cu prelata gri din poza e a vecinului meu. Am plecat din parcare cu ziua cu mașina și după două ore am venit înapoi și deja era iar vopsită pe lângă ce au mai facut pe ea. Acei copii care fac asta nu se lasă. La care au făcut se întorc să le mai facă zilele ce urmează din câte se vede. Fiți atenți și să mai urmăriți pe geam sau cum puteți. La fel facem și noi ca să putem să prindem acei derbedei și să sunăm la Poliție”, a spus o altă femeie.


Prelată cu mâzgălituri / Foto: Facebook

CITEȘTE ȘI:

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

Un clujean nesimțit, fără copii, și-a parcat mașina pe locul pentru gravide și părinți: „Eram cu fetița în brațe și m-a ÎNJURAT!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter