Actualitate

Cum s-a produs accidentul mortal de pe Brâncuși? Tânărul de 28 de ani se afla singur în mașină

Polițiștii au oferit detalii despre modul în care s-a produs accidentul de pe strada Constantin Brâncuși în care un tânăr de 28 de ani a murit.

Accident mortal pe strada Constantin Brâncuși / Foto 1: Info Trafic jud. Cluj, Facebook grup - Foto 2: ISU Cluj Accident mortal pe strada Constantin Brâncuși / Foto 1: Info Trafic jud. Cluj, Facebook grup - Foto 2: ISU Cluj

 

 


Un tânăr de 28 de ani din Sighișoara a murit în urma unui accident rutier petrecut noaptea trecută pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca.

Polițiștii au explicat cum s-a produs accidentul: tânărul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în centrul sensului giratoriu.


După ce s-a lovit de sensul giratoriu, mașina s-a răsturnat, iar impactul a fost mortal pentru tânăr:

„Accident rutier soldat cu decesul unei persoane. La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 01.40, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sighișoara, care se deplasa cu un autoturism pe strada Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe centrul sensului giratoriu, în cele din urmă răsturnându-se pe pavilion.


Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat. La momentul producerii evenimentului rutier, acesta se afla singur în mașină”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV pe strada Constantin Brâncuși! Un tânăr a MURIT după ce s-a răsturnat cu mașina. VIDEO

VIDEO. Incendiu la un spital din Cluj-Napoca! Pacienții au fost evacuați și a fost activat planul ROȘU

Ultimele Stiri
abonare newsletter