Actualitate

Cum s-a produs accidentul de la Răscruci? Șoferul TIR-ului a consumat băuturi alcoolice înainte de impact

Un accident rutier s-a produs în localitatea Răscruci marți dimineața. Unul dintre șoferii implicați consumase băuturi alcoolice înainte de impact, dar vina nu a fost a lui.

Accident cu TIR în Răscruci / Foto: ISU Cluj Accident cu TIR în Răscruci / Foto: ISU Cluj

 

 


Accidentul s-a produs din cauza unei tinere de 29 de ani, care în timp ce conducea spre Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra volanului după un viraj la dreapta.

 


Atunci, tânăra a intrat cu mașina într-un TIR care venea din față. 

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe bărbatul care conducea TIR-ul și s-a dovedit că acesta a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Accidentul s-a produs la ora 07:10:


„La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 07.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe DN1C- E576, în localitatea Răscruci, la km 20+450m, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule. Conform datelor preliminare, s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 29 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea autoturismul dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului atât femeia, cât și un pasager în vârstă de 57 de ani au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident teribil între o mașină și un TIR, în Răscruci! Un bărbat și o tânără au fost răniți. FOTO

Opt bărbați, prinși când căutau comori într-o zonă protejată arheologic! Unul era clujean și a fost amendat cu 25.000 de lei

abonare newsletter