Actualitate

Accident teribil între o mașină și un TIR, în Răscruci! Un bărbat și o tânără au fost răniți. FOTO

Un accident rutier s-a petrecut marți dimineața în localitatea clujeană Răscruci. Impactul s-a produs între o mașină și un TIR, iar două persoane au fost rănite.

Accident grav în Răscruci, între o mașină și un TIR / Foto: ISU Cluj Accident grav în Răscruci, între o mașină și un TIR / Foto: ISU Cluj

 


Pompierii și polițiștii au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci, județul Cluj. Accidentul s-a produs între o mașină și un TIR.


Accident cu TIR implicat în Răscruci / Foto: ISU Cluj

Din informațiile primite de ISU Cluj, un bărbat a rămas încarcerat în mașină, însă salvatorii l-au scos afară. Bărbatul, alături de o tânără de 29 de ani, sunt transportați la spital de urgență pentru îngrijiri medicale de specialitate:

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci. În accident au fost implicate un autotren și un autoturism. În autoturism se afla un bărbat încarcerat. Acesta a fost extras în siguranță de către pompieri și predat echipajelor medicale de la SAJ. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 57 de ani, conștient și cooperant, transportat imediat la spital de ambulanța SAJ. Totodată, o femeie de 29 de ani este evaluată de paramedicii SMURD și va fi transportată la spital. Pompierii asigură în paralel măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Cluj.


Accident grav în Răscruci / Foto: ISU Cluj

Traficul este afectat:

„În aceste momente polițiștii intervin la un accident rutier produs pe DN1C - E576, în localitatea Răscruci, la km 20+450 m, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule. Traficul va fi eliberat în scurt timp, după efectuarea cercetărilor”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Opt bărbați, prinși când căutau comori într-o zonă protejată arheologic! Unul era clujean și a fost amendat cu 25.000 de lei

Weekend „de foc” pentru pompierii clujeni! Au intervenit la peste 200 de urgențe

Ultimele Stiri
abonare newsletter