Actualitate

Bătaie într-o sală de jocuri din Turda. Un bărbat a fost reținut de polițiști. VIDEO

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru că ar fi bătut un bărbat într-o sală de jocuri din Turda.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru că ar fi bătut un bărbat într-o sală de jocuri din Turda/ Foto: IPJ Cluj Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru că ar fi bătut un bărbat într-o sală de jocuri din Turda/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru că ar fi intrat într-o sală de jocuri din Turda, județul Cluj, și a bătut un bărbat.

 


De asemenea, după câteva zile de la incidentul din sala de jocuri, în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda, alături de alte persoane, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din același municipiu, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

„La data de 10 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda- Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Turda, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


Cel în cauză este bănuit că la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda, alături de alte persoane, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din același municipiu, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. De asemenea, în noaptea de 3/4 decembrie 2022, în intervalul orar 23.30 – 00.30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Turda, ar fi agresat fizic un bărbat, tulburând ordinea și liniștea publică. Totodată, acesta ar fi intrat în local având asupra sa o bâtă de baseball.

Polițiștii au constatat că acesta s-ar sustrage de la urmărirea penală, fiind efectuate activități investigativ-operative în vederea depistării lui. Astfel, la data de 10 februarie a.c. bărbatul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca, fiind condus, în baza mandatului de aducere, la sediul poliției municipiului Turda, în vederea continuării cercetărilor.


În cauză se efectuează activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, acesta urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Turda cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

UPDATE ORA 18:39


Bărbatul de 30 de ani a fost prezentat magistraților Judecătoriei Turda care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Bătaie într-un restaurant din Turda. Un bărbat de 40 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Bătaie cu bâte şi lopeţi într-o sală de jocuri. Patru bărbați au fost reținuți

abonare newsletter