Actualitate

Raliuri pe A1 Deva-Sibiu! Șofer clujean, prins de polițiști cu viteză de peste 210 km/h

Un șofer din Cluj a fost depistat, vineri, de radar în timp ce conducea cu 214 km/h pe Autostrada A1. Acesta a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Un șofer din Cluj a fost depistat, vineri, de radar în timp ce conducea cu 214 km/h pe Autostrada A1/ Foto: Politia Sibiu - Facebook Un șofer din Cluj a fost depistat, vineri, de radar în timp ce conducea cu 214 km/h pe Autostrada A1/ Foto: Politia Sibiu - Facebook

 

 


În zilele de 9 şi 10 februarie, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au desfăşurat acţiuni specifice în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră pe A1. La activităţi au luat parte şi poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Deva - Nădlac şi A3 Cluj.

 


Vineri, 10 februarie, un clujean în vârstă de 40 de ani a fost prins de radar pe A1 cu 214 km/h.

Bărbatul a primit amendă și a rămas pieton pentru 120 de zile.


„La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 11,30, la km. 268 (zona Sălişte), pe direcţia Deva - Sibiu, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Cluj, a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 214 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, bărbatului i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu.

CITEȘTE ȘI:

Vitezomanii Clujului. Un tânăr cu permis sub un an prins cu 165 km/h pe autostradă. Altul, drogat

abonare newsletter