Actualitate

Bătrână de 72 de ani, lovită de mașină pe strada 1 Decembrie 1918. A traversat strada ilegal! FOTO

O femeie în vârstă de 72 de ani care traversa strada ilegal a fost lovită în plin de o mașină pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca.

O femeie în vârstă de 72 de ani care traversa strada ilegal a fost lovită în plin de o mașină pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: Diana Bunea - grup Facebook Info Trafic Cluj-Napoca O femeie în vârstă de 72 de ani care traversa strada ilegal a fost lovită în plin de o mașină pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: Diana Bunea - grup Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

 

O bătrână în vârstă de 72 de ani a fost lovită de o mașină pe strada 1 Decembrie 1918, când traversa drumul ilegal.


 

În urma accidentului, femeia a fost rănită.


„Polițiștii Biroului Rutier Cluj au intervenit în jurul orei 11.20, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj-Napoca, în urma producerii unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Cercetările preliminare au indicat faptul că o femeie în vârstă de 72 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, aflată în traversarea neregulamentară a părții carosabile a fost acroșată de un autoturism condus în direcția străzii Bucium, de o femeie în vârstă de 41 de ani.


Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și motocicletă pe strada București! Bărbat, rănit și transportat la spital

Accident în comuna Tritenii de Jos. Încărcătura unui camion s-a răsturnat peste o altă mașină. Șoferul a fost amendat

abonare newsletter