Actualitate

Accident între o mașină și motocicletă pe strada București! Bărbat, rănit și transportat la spital

Un accident rutier a avut loc în Cluj-Napoca pe strada București, marți. Un bărbat a ajuns la spital în urma impactului.

Un accident rutier a avut loc în Cluj-Napoca pe strada București, marți/ Foto: depositphotos.com Un accident rutier a avut loc în Cluj-Napoca pe strada București, marți/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un accident rutier a avut loc, marți, pe strada București din municipiul Cluj-Napoca.

 


În urma accidentului, un bărbat în vârstă de circa 32 de ani a ajuns la spital.

„Un bărbat de 32 de ani a fost transportat la spital, conștient și cooperant. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


„La data de 7 februarie a.c., în jurul orei 14.50, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs la intersecția dintre străzile Ploiești și Paris, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date, o conducătoare auto în vârstă de aproximativ 50 de ani care circula cu autoturismul dinspre strada Ploiești, la pătrunderea pe strada Paris nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped, condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.


Conducătorul mopedului ar fi încercat să evite impactul, căzând pe partea carosabilă. În urma evenimentului, conducătorul mopedului a necesitat îngrijiri medicale.

Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, a transmis pentru Monitorul de Cluj IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident pe autostrada A1. Un TIR s-a răsturnat

Accident în comuna Tritenii de Jos. Încărcătura unui camion s-a răsturnat peste o altă mașină. Șoferul a fost amendat

Ultimele Stiri
abonare newsletter