Actualitate

Accident în comuna Tritenii de Jos. Încărcătura unui camion s-a răsturnat peste o altă mașină. Șoferul a fost amendat

Un accident s-a produs sâmbătă încomuna Tritenii de Jos. Șoferul camionului s-a ales cu o amendă de aproape 2.000 de lei.

Un accident s-a produs sâmbătă încomuna Tritenii de Jos. FOTO: Depositphotos.com Un accident s-a produs sâmbătă încomuna Tritenii de Jos. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Un accident rutier s-a produs sâmbătă pe raza comunei Tritenii de Jos, pe DJ 151C, în afara localității. Un camion s-a răsturnat, iar încărcătura remorcii a căzut peste un alt autoturism. 

 


„Un ansamblu de vehicule condus în direcția municipiului Câmpia Turzii, de un bărbat de 35 de ani, s-a răsturnat pe sensul opus de mers, urmare pierderii controlului asupra direcției de deplasare, iar încărcatura remorcii, din cercetările preliminare neasigurata corespunzător, a căzut peste autoturismul condus de o femeie de 60 de ani, în direcția opusă”, a transmis IPJ Cluj.

Femeia din mașina lovită de marfă a ajuns la spital.


„Iniția nu au fost transportate persoane la spital, ulterior conducătoarea auto s-a prezentat la o unitate medicală”, a completat IPJ Cluj.

Amendă pentru șoferul de camion

Șoferul camionului s-a ales cu o amendă de 1740 de lei pentru neasigurarea încărcăturii de pe ansamblul de vehicule.


„Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, pentru neasigurare încărcăturii de pe ansamblul de vehicule, s a aplicat o sancțiune contravențională in valoare de 1740 de lei”, a mai arătat IPJ Cluj.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident cu doi răniți pe drumul Cluj-Oradea, la Morlaca - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter