Actualitate

Prognoza meteo pe 3 zile, la Cluj-Napoca! „Soare cu dinți” și nopți geroase în acest weekend

Weekend-ul vine cu temperaturi scăzute în Cluj-Napoca. De asemenea, sâmbătă și duminică vor fi așteptate reprize de ninsoare.

Weekend-ul vine cu temperaturi scăzute în Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro Weekend-ul vine cu temperaturi scăzute în Cluj-Napoca/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Joi dimineața, 9 februarie, cea mai scăzută temperatură din România a fost înregistrată la Întorsura Buzăului, -31 de grade Celsius.

 


În zona orașului Cluj-Napoca, în cea mai friguroasă dimineață din acest sezon, s-au înregistrat minime de -12,4 grade Celsius.

„Soare cu dinți” și nopți geroase în Cluj-Napoca

Potrivit site-ului AccuWeather, și în weekend vom avea parte de temperaturi scăzute.


CITEȘTE ȘI:
-31 de grade joi la Întorsura Buzăului, în cea mai friguroasă dimineață din această iarnă! Ce temperaturi au fost la Cluj
Clujenii își rup picioarele pe trotuarele înghețate! 200 de pacienți cu entorse și fracturi, la Ortopedie

Vineri, 10 februarie, chiar dacă soarele își va face simțită prezența, maximele nu vor trece de pragul înghețului, fiind așteptate maxime de -1 grad Celsius. Pe timpul nopții temperaturile vor coborî la -11 grade Celsius.

Sâmbătă, 11 februarie, temperaturile rămân apropiate de cele din ziua precedentă. De asemenea, pe timpul nopții vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare, șansele de precipitații fiind de 75%.


Duminică, 12 februarie, vremea se mai încălzește. Pe timpul zilei vor fi așteptate 4 grade Celsius și sunt anunțate ninsori, șansele de precipitații fiind de 84%. Noaptea minimele vor coborî la -7 grade Celsius. 

CITEȘTE ȘI:

Clujenii fără adăpost, cei mai afectați de ger! Sunt duși în centrele Primăriei: „Să ne anunțați dacă vedeți persoane fără adăpost”

Doi copii, BĂTUȚI de trei bărbați în Gherla! Îi deranja că minorii se jucau cu bulgări de zăpada

Ultimele Stiri
abonare newsletter