Actualitate

Doi bărbați care au furat de pe un șantier din Florești, reținuți de poliție. Prejudiciu de 15.000 de euro!

Doi bărbați au furat sute de panouri pentru construcții de pe un șantier din Florești. Au fost reținuți de polițiști.

Doi bărbați care au de pe un șantier din Florești, reținuți de poliție. FOTO: Depositphotos.com Doi bărbați care au de pe un șantier din Florești, reținuți de poliție. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Doi floreșteni au intrat pe un șantier din comună, de unde au furat 640 de panouri utilizate în domeniul construcțiilor, cauzând un prejudiciu de 15.000 de euro. Cei doi au fost reținuți de polițiști și audiați. 

 


„La data de 2 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Florești, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Bărbații cercetați, cu vârste cuprinse între 33 și 35 de ani, din comuna Florești, au fost aduși la sediul unității de poliție în vederea continuării audierilor. Prejudiciul, estimat la 15.000 de euro a fost recuperat în proporție de 70%”, a transmis IPJ Cluj. 


Au furat de pe un șantier din Florești

În perioada 30 ianuarie – 1 februarie, cei doi ar fi pătruns pe șantierul unui imobil aflat în construcție, situat în localitatea Florești, de unde ar fi sustras aproximativ 640 de panouri utilizate în domeniul construcțiilor.

În baza probatoriului administrat, doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, față de bărbatul de 33 de ani, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Activitățile au fost sprijinite de polițiști din cadrul Serviciului Crimninalistic, luptărori ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul IJJ Cluj.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Hoții care au agresat și jefuit un tânăr în Piața Muzeului, în ziua de Crăciun, arestați preventiv!

Ultimele Stiri
abonare newsletter