Actualitate

Țeapă cu o cabană din Beliș! A luat 4.000 de lei de la doi bucureșteni și i-a lăsat „cu ochii în soare” de Crăciun

Un tânăr a făcut un anunț mincinos legat de o cabană în comuna Beliș, județul Cluj, și a luat un avans de 4.000 de lei de la două persoane din București.

Țeapă cu o cabană din Beliș/Foto: Singuri Impreuna Flavia Dumitrescu - Facebook Țeapă cu o cabană din Beliș/Foto: Singuri Impreuna Flavia Dumitrescu - Facebook

 

 


Un bărbat din Câmpeni a fost reţinut de poliţişti, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, după ce ar fi publicat un anunţ mincinos privind închirierea unei cabane şi ar fi încasat bani de la persoane din Bucureşti care ar fi dorit să petreacă Crăciunul într-o cabană din Beliș, județul Cluj.

 

„La data de 30 ianuarie 2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziţii, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi una la sediul unei societăţi comerciale administrată de acesta. 


Se pare că, în luna decembrie a anului 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunţ mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliş, judeţul Cluj”, se menţionează într-un comunicat transmis agerpres, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei de la două persoane din municipiul Bucureşti, cu titlu de avans, fără ca ulterior să pună la dispoziţia acestora serviciile promise.
Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat documente şi dispozitive electronice. Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

CITEȘTE ȘI:

Țeapă de sărbători. Un grup de turiști din Cluj au rămas fără cazare de Revelion

Mai mulți clujeni au luat țeapă de Revelion. Au dat avans de 2.000 de lei pentru o cabană care NU EXISTĂ!

abonare newsletter