Actualitate

Temperaturile scad semnificativ și revin ninsorile în Cluj! Prognoza meteo pe toată săptămâna

Temperaturile vor scădea semnificativ în această săptămână la Cluj. Minimele vor rămâne sub pragul înghețului.

Ninsoare în Gheorgheni / Foto: monitorulcj.ro

 

 


După ce în urmă cu trei zile clujenii s-au trezit cu prima ninsoare din această iarnă se pare că și în perioada 30 ianuarie-5 februarie sunt așteptate ninsori.

 


Potrivit site-ului AccuWeather, minimele vor rămâne sub pragul înghețului.

Prognoza meteo pe toată săptămâna, în Cluj-Napoca

Luni, 30 ianuarie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei maxima va fi de un grad Celsius, iar noaptea sunt așteptate -2 grade Celsius. Șansele de precipitații pentru ziua de luni sunt de 25%. Noaptea vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare, șansele fiind de 90%.


Marți, 31 ianuarie, șansele de ninsoare vor fi mai ridicate (84%). Temperatura maximă 4 grade Celsius, iar temperatura minimă -4 grade. Pe lângă ninsorile anunțate, vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (44 km/h).

CITEȘTE ȘI:
A început să ningă și în Cluj-Napoca! Prognoza meteo pentru următoarele zile. FOTO/VIDEO
Zăpada a creat o atmosferă de poveste la munte în Cluj! Deasupra ceții e liniște și totul e înghețat. VIDEO

Miercuri, 1 februarie, șansele de ninsoare rămân la fel de ridicate ca și în ziua precedentă. Pe timpul zilei maxima va fi de 4 grade Celsius, iar pe timpul nopții temperaturile vor coborî în jurul valorii de -2 grade Celsius.


Joi, 2 februarie, vor fi 2 grade Celsius pe timpul zilei și -2 grade pe timpul nopții. Șansele de precipitații vor fi de 25%, iar soarele va fi scump la vedere, cerul fiind în totalitate acoperit de nori.

Vineri, 3 februarie, nu scăpăm de temperaturile negative pe timpul nopții. Maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, în timp ce minima va coborî la -5 grade Celsius.


Sâmbătă, 4 februarie, ninsorile se întorc în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 65%. Cerul va fi în totalitate acoperit de nori. De asemenea, va fi un singur grad Celsius pe timpul zilei și -7 grade pe timpul nopții. Totodată, vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (56 km/h).

Duminică, 5 februarie, scad șansele de ninsoare, însă temperaturile rămân scăzute. Maxima zilei va fi de 0 grade Celsius, în timp ce minima va coborî la -8 grade Celsius.

Deși așa arată prognoza meteo în prezent pentru această săptămână, pe parcursul perioadei pot să mai apară diverse modificări.

CITEȘTE ȘI:

Peisaj mirific la munte în Cluj! Totul e alb pe Vârful Vlădeasa, după ninsoarea viscolită de joi. FOTO

Imagini impresionante din vârf de munte! Ninsoare viscolită la Vlădeasa, Cluj. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter