Actualitate

Cum s-a petrecut, de fapt, accidentul din Bună Ziua? Unul dintre șoferi ar fi făcut o manevră interzisă. VIDEO cu momentul impactului

Doi copii de 9 și 10 ani, dar și un bărbat, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident care a avut loc sâmbătă pe strada Bună Ziua. Două mașini au fost implicate în impact, iar polițiștii vorbeau că șoferul vinovat ar fi ieșit din parcarea Lidl fără să se asigure. O filmare a unui martor răstoarnă această ipoteză.

 

Din filmare se poate vedea cum unul dintre șoferi, care se deplasa dinspre strada Bună Ziua spre Calea Turzii pe banda 1, intenționează să întoarcă mașina pe linie continuă. Se angajează în această manevră, dar este lovit de un alt autoturism care circula în aceeași direcție.


„Autoturismul care a fost lovit nu ieșea din parcarea supermarketului, ci executa o manevră ilegală și periculoasă”, spune cel care a realizat filmarea.

„Conducătorul auto în vârstă de 39 de ani a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regulilor privind manevra de întoarcere, conform prevederilor prevăzute de O.U.G. 195/2002”, a transmis, duminică, IPJ Cluj.


Două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă au fost trimise la accident. 

CITEȘTE ȘI: Accident rutier în Bună Ziua. Doi copii, de 9 și 10 ani, duși la spital! Impactul a fost violent. FOTO

„La data de 28 ianuarie, în jurul orei 16.40, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, reiese faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi intenționat să părăsească cu autoturismul parcarea unui supermarket, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, autoturismul bărbatului în vârstă de 39 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile. Din eveniment au rezultat 3 victime, respectiv conducătorul auto în vârstă de 39 de ani și 2 minori aflați în autoturismul acestuia. Testările alcoolscopice au avut rezultate negative”, transmitea ieri IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Bună Ziua. Doi copii, de 9 și 10 ani, duși la spital! Impactul a fost violent. FOTO

Accident în Jucu! O femeie de 40 de ani, transportată la spital de urgență

Un șofer a accidentat o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni. A fost prins pe Aeroportul Cluj în timp ce voia să fugă

abonare newsletter