Actualitate

Bărbat de 32 de ani, sub control judiciar pentru că a furat din curtea unei firme de pe strada Fabricii de Zahăr

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost pus sub control judiciar după ce a furat mai multe cabluri din cupru și deșeuri din aluminiu din curtea unei societăți comerciale, situată pe strada Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj-Napoca.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost pus sub control judiciar după ce a furat mai multe cabluri din cupru și deșeuri din aluminiu din curtea unei societăți comerciale, situată pe strada Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost pus sub control judiciar după ce a furat mai multe cabluri din cupru și deșeuri din aluminiu din curtea unei societăți comerciale, situată pe strada Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com

 

 


Inițial bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 


Prejudiciul a fost recuperat în procent de 60%.

„La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


La aceeași dată, polițiștii au fost sesizați despre sustragerea din curtea unei societăți comerciale, situată pe strada Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj-Napoca,  a circa 50 de kilograme de cabluri din cupru și 40 de kilograme de deșeuri din aluminiu. Fapta ar fi fost comisă la data de 20 ianuarie a.c., în intervalul 20.00-21.00.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat pe bărbatul bănuit de sustragerea bunurilor, în proximitatea cartierului Someșeni, iar prejudiciul a fost recuperat în procent de 60 %.


În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 23 de ani fără permis, a plecat din benzinărie fără să plătească. A fost arestat preventiv

CRUZIME! Polițist arestat după ce a împușcat în cap un câine în curtea casei sale. Animalul a scăpat ca prin minune

abonare newsletter