Actualitate

Un proxenet și-a trimis iubita de 24 de ani să se prostitueze în Cluj! A făcut zeci de mii de euro pe urma ei

Un proxenet în vârstă de 40 de ani din Brașov și-a trimis iubita de 24 de ani să se prostitueze în Cluj și s-a ales cu sume uriașe de bani de pe urma ei.

Prostituție la Cluj / Foto: depositphotos.com Prostituție la Cluj / Foto: depositphotos.com

 

 


Pe parcursul aproape a unui an, un proxenet din Brașov și-a folosit iubita de numai 24 de ani pentru a face bani din prostituție.

 


Bărbatul a trimis-o la „produs” în Cluj și s-a ales cu aproape 130.000 de lei. Proxenetul a fost arestat preventiv timp de 30 de zile:

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 21.02.2022 – 09.01.2023, o persoană de sex masculin, identificată de către polițiști ca fiind un bărbat, în vârstă de 40 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, profitând de faptul că se afla într-o relație cu o tânără, în vârstă de 24 ani, din municipiul Brașov, care practica prostituția pe raza județului Cluj, ar fi obținut foloase patrimoniale, în valoare de peste 128.000 lei.


Astfel, la data de 19 ianuarie 2023, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare pe raza județelor Brașov și Cluj, în urma emiterii mandatelor de percheziție domiciliară de către Judecătoria Brașov, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, în valoare de peste 6.000 de lei și sisteme informatice, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile față de bărbat, instanța dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta”, a transmis IPJ Brașov.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

O femeie, la un pas să fie STRIVITĂ pe stradă în accidentul din Baciu. VIDEO cu momentul impactului

Un avion care trebuia să ajungă la Cluj a aterizat în Budapesta! Pasagerii, nevoiți să vină cu AUTOCARUL în țară

Ultimele Stiri
abonare newsletter