Actualitate

Cabană cuprinsă de flăcări în Mărișel. Pompierii au intervenit de urgență, pentru a evita extinderea incendiului FOTO

O cabană a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Copcea, comuna Mărișel. Pompierii au intervenit de urgență. Incendiul ar fi izbucnit din cauza izolării necorespunzătoare a coșului de fum.

Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană din Copcea, com. Mărișel/ captură foto ISU Cluj Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană din Copcea, com. Mărișel/ captură foto ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Detașamentului Huedin au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o cabană pe structură din lemn din localitatea Copcea, comuna Mărișel.

 


Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană din Mărișel


În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, focarele se manifestau sub tabla acoperișului cabanei pe structură tip A, iar la fața locului acționau pentru limitarea extinderii incendiului proprietarii cabanei, serviciul voluntar pentru situații de urgență din Mărișel și aproximativ 20 de localnici.

Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană din Copcea, com. Mărișel/ captură foto ISU Cluj

Arderea a cuprins mai bine de jumătate din structura de lemn a acoperișului și amenința să se propage la o a doua cabană, aflată în curs de constituire, la o distanță de aproximativ 2m.


Operațiunile de stingere au durat aproximativ două ore, fiind limitată extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical. 


Potrivit cercetărilor preliminare, totul ar fi pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile, informează reprezentanții ISU Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

Cabană în flăcări pe o stradă din Cluj-Napoca. Un bătrân a fost consultat de medicii SMURD

Ultimele Stiri
abonare newsletter