Actualitate

Cabană în flăcări pe o stradă din Cluj-Napoca. Un bătrân a fost consultat de medicii SMURD

O cabană de lemn din Cluj-Napoca a fost cuprinsă de flăcări duminică, 28 martie.

 

 


O cabană de pe strada Nicolae Pătrașcu din municipiul Cluj-Napoca a luat foc duminică, la fața locului intervenind pompierii și un echipaj SMURD. Un bărtân de 60 de ani a fost consultat de medici, însă, din fericire, nu a necesitat transportul la spital.

 


Focul care a cuprins acoperișul și o încăpere a cabanei a fost stins de pompieri în circa 20 de minute Acesta ar fi pornit de la coșul de fum, care nu era izolat corespunzător față de materiale combustibile.

„Au fost alertate trei autospeciale pentru stins incendii ca urmare a incendiului respectiv, pentru care s-a înregistrat un apel de urgență în jurul orei 12.20. În momentul sosirii pompierilor la fața locului ardea coperișul locuinței pe o suprafață de cca 40mp și bunurile dintr-o încăpere. 
Flăcările au fost lichidate în cca 20 de minute după sosirea echipajelor la locul incendiului, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care a fost găsit. Un bărbat în vârstă de cca 60 de ani a fost consultat de către un echipaj SMURD, fără a fi transportat la spital.
Din cercetările preliminare a rezultat faptul că focul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI

Incendiu de PROPORȚII la o casă din Sânnicoară, Cluj! Focul a distrus TOT. FOTO/VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter