Actualitate

ACCIDENT GRAV în Cluj! Un copil de 10 ani și o femeie, transportați de urgență la spital. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineață, pe raza localității Rugășești. În urma accidentului o femeie și un copil de 10 ani au ajuns de urgență la spital.

Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineață, pe raza localității Rugășești. În urma accidentului o femeie și un copil de 10 ani au ajuns de urgență la spital/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineață, pe raza localității Rugășești. În urma accidentului o femeie și un copil de 10 ani au ajuns de urgență la spital/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineață, pe raza localității Rugășești.

 


În urma accidentului o femeie și un copil de 10 ani au ajuns de urgență de spital.

CITEȘTE ȘI:
Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital
Accident teribil în Telciu, între o mașină și un autocar plin cu oameni! Trei persoane au MURIT. FOTO

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Rugășești. Au fost dislocate la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, unde au găsit o băiat, în vârstă de aproximativ 10 ani, și o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, în stare de inconștiență. Totodată în afara părții carosabile era o mașină răsturnată pe pavilion, cu ocupanții ieșiți din aceasta. 


Copilul și femeia au primit îngrijiri de urgență și au fost transportați la spital de către echipajele SAJ pentru investigații și asistență medicală. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de protecție pentru persoanele implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 09:58


Potrivit polițiștilor, o șoferiță a încercat să depășească o mașină într-o zonă interzisă.

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în Turda. Un minor a fost LOVIT de o mașină pe trecerea de pietoni

Momentul impactului în accidentul mortal din Sebeș, surprins de camerele video. Un tânăr a murit. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter