Actualitate

Copil de 7 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, în Dej. Părinții nu au sunat la poliție. VIDEO

Un copil în vârstă de 7 ani a fost lovit de o maşină, luni seară, pe o trecere de pietoni din Dej, judeţul Cluj. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional.

Un copil în vârstă de 7 ani a fost lovit de o maşină, aseară, pe o trecere de pietoni din Dej, judeţul Cluj/ Foto: captură ecran Youtube dejeanul1 Un copil în vârstă de 7 ani a fost lovit de o maşină, aseară, pe o trecere de pietoni din Dej, judeţul Cluj/ Foto: captură ecran Youtube dejeanul1

 

 


Un copil în vârstă de 7 ani a fost lovit în plin de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Dej.  

 


Șoferul a fost surprins de minorul care a sărit practic pe trecerea de pietoni fără să se asigure și nu a mai putut frâna la timp. Conducătorul auto s-a înțeles cu părinții minorului, astfel ca politia nu a fost anunțată. Mai apoi, părinții au dus copilul la spital, iar medicii au anunțat autoritățile, scrie dejeanul.ro

CITEȘTE ȘI:
Un autocar cu 52 de români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. Mai multe victime, transportate de urgență la spital. VIDEO
Accident GRAV pe strada Bună Ziua! Trei victime, între care un pieton, duse de urgență la spital

 


ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

Potrivit sursei citate anterior, având în vedere că accidentul a avut loc pe trecerea pentru pietoni, șoferului i-a convenit acest lucru astfel că a stabilit cu părinții ca totul sa fie dat uitării, iar aceștia să nu sune la 112.

Update ora 09:47


„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Dej, în urma căruia a rezultat rănirea unui minor.

Din datele preliminare, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Dej, în timp ce conducea autoturismul pe strada menționată mai sus, înspre zona centrală, la un moment dat ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 7 ani, angajat în traversarea regulamentară a părții carosabile, respectiv pe trecerea pentru pietoni.
În urma evenimentului, conducătorul auto a plecat de la fața locului fără încuviințarea organelor de poliție, iar minorul a fost preluat de către aparținători, care, ulterior l-au transportat la o unitate medicală.


Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Momentul impactului în accidentul mortal din Sebeș, surprins de camerele video. Un tânăr a murit. VIDEO

Accident cu 4 mașini pe strada Frunzișului! 3 persoane, consultate de echipajul SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter