Actualitate

A „ZBURAT” pe A1! Un șofer clujean, prins de polițiști când conducea cu 208 km/h

Un șofer clujean aproape și-a luat „zborul” pe A1. Polițiștii sibieni l-au prins în timp ce conducea cu viteza de 208 km/h.

Șofer clujean, prins de Poliție cu 208 km/h pe A1 / Foto: mesageruldesibiu.ro Șofer clujean, prins de Poliție cu 208 km/h pe A1 / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Miercuri, în jurul orei 14:35 la km. 268, pe sensul Sebeș – Sibiu, în zona localității Săliște, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Cluj, în timp ce conducea o mașină, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 208 km/h.

 


Limita maxim admisă pe acest tronson de drum este de 130 km/h.

Clujeanul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 652 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, scrie mesageruldesibiu.ro.


O oră mai târziu, în același punct de pe Autostrada A1, dispozitivul radar l-a surprins pe șoferul unei alte mașini circulând cu viteza de 205 km/h. Întrucât bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, nu purta centura de siguranță și nici nu avea asupra sa actul de identitate și permisul de conducere, a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.740 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Traficul rutier va fi monitorizat cu sistemul de camere și radare e-Sigur. Proiectul a fost adoptat de deputați

La 25 de ani, cu 270 km/h pe autostradă. Se întâmplă în România

Ultimele Stiri
abonare newsletter