Actualitate

Cerere inedită în căsătorie în Cluj. Un șofer de camion și-a cerut iubita în căsătorie blocând un drum. VIDEO

Moment emoţionant pe drumul din localitatea Bunești de lângă Gherla, când un tânăr şi-a luat inima în dinţi şi i-a dat inelul de logodnă alesei inimii sale.

Moment emoţionant pe drumul din localitatea Bunești de lângă Gherla, când un tânăr şi-a luat inima în dinţi şi i-a dat inelul de logodnă alesei inimii sale/ Foro: dejeanul.ro Moment emoţionant pe drumul din localitatea Bunești de lângă Gherla, când un tânăr şi-a luat inima în dinţi şi i-a dat inelul de logodnă alesei inimii sale/ Foro: dejeanul.ro

 

 


Un șofer de camion și-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul unor prieteni, șoferi de camioane și ei, în județul Cluj.

 


Momentul inedit a avut loc marți, 10 ianuarie 2023, pe DN1C, în localitatea Bunești de lângă Gherla, scrie dejeanul.ro

CITEȘTE ȘI:
GEST INEDIT. Un soldat și-a cerut în căsătorie iubita la parada de 1 Decembrie
Emoționant! Un suporter „U” și-a cerut iubita în căsătorie la meciul cu CFR. A spus „DA!” VIDEO

Gabriel și Geanina formează un cuplu de aproximativ 6 ani, iar tânărul a vrut ca relația lor să ajungă la următorul nivel. Pentru că lucrează ca șofer de camion, Gabriel s-a gândit că poate folosi camionul de pentru pentru a cere de soție pe Geanina.


Ajutat de alți doi colegi, a scris pe trei pancarte mesajul „Vrei să fii soția mea?” și le-a atașat pe partea din fata a celor trei camioane. Știa exact drumul pe care Geanina îl urmează atunci când merge acasă de la muncă și cu complicitatea unei prietene care o insoțea în mașină pe Geanina, urmărea în timp real locația în care acestea se află. În momentul în care au ajuns cu mașina în zona în care se aflau camioanele, tinerii au blocat șoseaua pentru ca iubita lui să poată citi mesajul de pe el, apoi a urmat cererea în căsătorie.

Șoferii nu s-ai supărat pentru cele câteva minute de așteptat în trafic. Cu toții i-au aplaudat și felicitat pe proaspeții însurăței și le-au urat „Casă de Piatră”.

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Cerere în căsătorie... la înălțime! A spus „DA!” la peste 7.000 de metri altitudine

Cerere în căsătorie la meciul „U” – Hermannstadt. Alexandra, singura clujeancă fericită la meciul de promovare

abonare newsletter