Actualitate

O mașină a intrat într-un parapet, lângă Gârbău! Doi bărbați, transportați la spital de urgență. FOTO

Un accident rutier a avut loc între Gârbău și Viștea, județul Cluj. Trei bărbați au fost implicați, dintre care doi vor fi transportați la spital.

Mașină intrată în stâlp mecanic la Gârbău / Foto: ISU Cluj Mașină intrată în stâlp mecanic la Gârbău / Foto: ISU Cluj

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe DJ 108C, între localitățile Viștea și Gârbău.


 

În urma accidentului, în care a fost o singură mașină implicată, doi bărbați au fost răniți și transportați la spital.


Mașina în care se aflau victimele a intrat într-un stâlp mecanic:

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:50, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 42 de ani. Niciunul nu a fost încarcerat, iar echipajele medicale vor transporta la spital pe doi dintre aceștia. Din fericire, cu toții sunt conștienți și cooperanți. Pompierii au asigurat totodată măsurile PSI. La misiune au luat parte o autospecială, o ambulanță SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE: Șoferul era foarte beat

„La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 J, între localitățile Viștea și Gârbău. Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi condus autoturismul pe direcția Baciu spre Gârbău, iar la km. 10, într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior intrând în coliziune cu parapetele de pe marginea părții carosabile.

Atât conducătorul auto, cât și un alt pasager aflat în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportați la spital.


La testarea conducătorului cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Traficul în zona s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, pentru aproximativ 40 de minute”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri au căzut de pe hidrobicicletă în Lacul Colibița! Unul este de negăsit și îl caută scafandrii

Accident în localitatea Frata, Cluj! Un șofer mergea cu spatele cu mașina când s-a întâmplat

Ultimele Stiri
abonare newsletter