Actualitate

Accident cu CINCI victime în Feleacu, între care o fată de 15 ani. Carosabilul e foarte alunecos! FOTO

Carosabilul este foarte alunecos în Feleacu, unde în această dimineață a avut loc un accident cu trei victime încarcerate. În total, patru adulți și o fată de 15 ani vor fi transportați la spital.

Accident grav cu cinci victime în Feleacu. Drumul e foarte alunecos / Foto 1: Facebook - Info Trafic jud. Cluj - Foto 2: ISU Cluj Accident grav cu cinci victime în Feleacu. Drumul e foarte alunecos / Foto 1: Facebook - Info Trafic jud. Cluj - Foto 2: ISU Cluj

 

 


Din primele informații oferite de ISU Cluj, în accidentul din Feleacu au fost implicate trei mașini în care se aflau încarcerate trei persoane.

Accident grav în Feleacu / Foto: ISU Cluj

Este vorba despre doi adulți și o fată de 15 ani: „Din fericire, toate persoanele erau conștiente și cooperante. Mai exact, a fost vorba despre doi adulți și o minoră de 15 ani. Victimele au fost extrase în siguranță de către pompieri și vor fi transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.


Martorii spun că drumul este foarte alunecos. Meteorologii au emis un cod galben de ceață și ghețuș pentru 70 de localități din județul Cluj. Atenție la drum și adaptați viteza la condițiile meteo pentru a diminua riscul de accidente.

UPDATE 9:44: Cinci persoane, transportate la spital.

ISU Cluj a mai informat, ulterior, că vor mai fi transportate la spital alte două persoane. La misiune iau parte o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ.


În total sunt cinci victime în accidentul din Feleacu.

UPDATE 10:45:  Polițiștii au anunțat cum s-a produs accidentul


„La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1 E60, în localitatea Feleacu. Din primele informații, coliziunea față-spate s-ar fi produs între o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 42 de și o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care circulau din direcția Cluj-Napoca spre Feleacu.

În urma impactului, mașina condusă de bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o femeie în vârstă de 57 de ani.


Din impact a rezultat rănirea a 5 persoane, care au fost transportate la o unitate medicală, pentru mai multe investigații de specialitate. Traficul rutier a fost afectat aproximativ 45 de minute. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE 10:51: Intervenția ISU Cluj. Detalii despre victime

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în comuna Feleacu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 09:05 și a anunțat un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că trei mașini erau puternic avariate, iar din cauza impactului a fost avariat parțial un alt autovehicul. Într-o mașină se aflau încarcerate trei persoane, care au fost extrase în siguranță de către pompieri și predate echipajelor medicale. De asemenea, îngrijiri medicale au primit alte două victime.

În cele din urmă, au fost transportați la spital o minoră de 15 ani, trei femei de 38, 49 și 57 de ani, alături de un bărbat de 41 de ani. La o primă vedere, cu toții erau conștienți și cooperanți, acuzând dureri la coloană și prezentând escoriații. În paralel cu acordarea primului ajutor calificat, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. La misiune au luat parte o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Atenție la drum! 70 de localități din Cluj, sub cod galben de ceață și ghețuș

Accident în Vâlcele! Una dintre mașini, răsturnată pe carosabil. Drumul era umed. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter