Actualitate

Șoferul care a intrat cu mașina într-un parapet lângă Gârbău era foarte BEAT în timpul accidentului

Șoferul care a făcut accident lângă Gârbău era foarte beat. A intrat cu mașina într-un parapet în timp ce vira la dreapta într-o curbă.

Un șofer rupt de beat a intrat cu mașina în parapet / Foto: IPJ Cluj Un șofer rupt de beat a intrat cu mașina în parapet / Foto: IPJ Cluj

 

 


Noaptea trecută a avut loc un accident în apropiere de localitatea clujeană Gârbău, în care o singură mașină a fost implicată. Șoferul, care era beat la momentul accidentului, a intrat cu mașina în parapet.

 


În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane: șoferul și unul dintre pasageri.

„La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 J, între localitățile Viștea și Gârbău.


Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi condus autoturismul pe direcția Baciu spre Gârbău, iar la km. 10, într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior intrând în coliziune cu parapetele de pe marginea părții carosabile.

Atât conducătorul auto, cât și un alt pasager aflat în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportați la spital. La testarea conducătorului cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.


Traficul în zona s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, pentru aproximativ 40 de minute.

CITEȘTE ȘI:

O mașină a intrat într-un parapet, lângă Gârbău! Doi bărbați, transportați la spital de urgență. FOTO

Trei tineri au căzut de pe hidrobicicletă în Lacul Colibița! Unul este de negăsit și îl caută scafandrii

Ultimele Stiri
abonare newsletter