Actualitate

Accident pe strada Oașului din Cluj-Napoca! O femeie s-a răsturnat cu mașina și a fost rănită grav. FOTO

O mașină s-a răsturnat joi pe strada Oașului, după ce o șoferiță a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit carosabilul.

O mașină s-a răsturnat joi pe strada Oașului, după ce o șoferiță a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit carosabilul/ Foto: Info Trafic jud. Cluj O mașină s-a răsturnat joi pe strada Oașului, după ce o șoferiță a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit carosabilul/ Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

Un accident rutier a avut loc, joi, pe strada Oașului din Cluj-Napoca, după ce o șoferiță a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit carosabilul.


 

În urma accidentului, șoferița a ajuns la spital.


CITEȘTE ȘI:
Accident mortal pe strada Oașului. O femeie a murit lovită de un TIR
Șoferul implicat în accidentul de pe strada Oașului s-a predat singur după ce a fugit de la locul faptei

Traficul în zonă a fost îngreunat.

O mașină s-a răsturnat joi pe strada Oașului, după ce o șoferiță a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit carosabilul/ Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

„În jurul orei 12.25, polițiștii Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Oașului.


În urma cercetărilor preliminare a rezultat faptul că o femeie de 34 de ani, care conducea autoturismul înspre centrul municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.
Conducătoarea auto a fost transportată la o unitate medicală. Testarea acesteia cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Oașului! Un pieton beat a fost lovit în timp ce traversa strada

Accident după accident pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Nimeni nu ia măsuri. Pericol ca mașinile să ricoșeze în casele oamenilor. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter