Actualitate

După vremea plăcută revin temperaturile negative, în Cluj! Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se schimbă radical în Cluj. După mai multe zile în care vremea a ținut cu clujeni pentru o plimbare în aer liber, weekend-ul vine cu temperaturi negative.

Vremea se schimbă radical în Cluj. După mai multe zile în care vremea a ținut cu clujeni pentru o plimbare în aer liber, weekend-ul vine cu temperaturi negative/ Foto: depositphotos.com Vremea se schimbă radical în Cluj. După mai multe zile în care vremea a ținut cu clujeni pentru o plimbare în aer liber, weekend-ul vine cu temperaturi negative/ Foto: depositphotos.com

 

 


Frigul revine în forță și pune stăpânire pe mai multe zone din țară, inclusiv Cluj. 

 


Potrivit site-ului Accuweather, vremea se răcește semnificativ în Cluj, revenind temperaturile negative pe timpul nopții.

CITEȘTE ȘI:
Tot județul Cluj, sub COD GALBEN de viscol și vânt puternic până vineri! Primăriile au primit avertizări
Iarna se lasă așteptată! Temperaturi ridicate în această săptămână la Cluj

Prognoza meteo în weekend la Cluj

Vineri, 6 ianuarie, Cluj se află sub cod galben de vânt puternic.  Potrivit prognozei meteo vântul va sufla în Cluj-Napoca cu 44 km/h, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât la începutul săptămânii. Maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, iar minima va coborî la -1 grad Celsius.


Sâmbătă, 7 ianuarie, vremea va rămâne la fel de rece ca și în ziua precedentă. Temperaturile pe timpul zilei vor coborî la 4 grade Celsius, iar pe timpul nopții mercurul din termometre rămâne sub pragul înghețului (-1 grad Celsius). Pe spații restrânse vor fi așteptate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 25%.

Duminică, 8 ianuarie, temperaturile vor crește puțin, fiind așteptate 5 grade ziua și 0 grade noaptea. Cerul va fi predominant acoperit de nori.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Se strică vremea! COD GALBEN de viscol și vizibilitate redusă în județul Cluj

Viscolul „face prăpăd” la Cluj. Mai multe drumuri înzăpezite: „De două ore sunt oamenii blocați”. FOTO/VIDEO

abonare newsletter