Actualitate

Un șofer s-a răsturnat cu TIR-ul în Căpușu Mare, Cluj! Traficul se desfășoară alternativ. VIDEO

Un șofer de TIR a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat după ce a pierdut controlul asupra volanului.

 

 


În acest moment, după accident, traficul în zonă se desfășoară alternativ.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ. Bărbatul nu consumase băuturi alcoolice înainte de incident.


„Accident rutier pe DN1E60, în afara localității Dumbrava. Conducătorul unui ansamblu de vehicule, în vârstă de 36 de ani, care se deplasa dinspre municipiul Oradea înspre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehicului părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. Traficul se desfășoară momental alternativ”, a transmis IPJ Cluj.


UPDATE:

Șoferul a fost blocat în cabina TIR-ului. Echipajele de salvare l-au scos și l-au consultat, fără a fi transportat la spital.


Intervenție în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion în apropiere de Căpușu Mare. Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion, între localitățile Căpușu Mare și Dumbrava.  Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 13.20, iar la fața locului au găsit un autocamion răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul acestuia în imposibilitatea de a ieși din cabină.

S-a intervenit pentru evacuarea șoferului folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni suferite. Bărbatul, de cca 30 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital. Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, evacuare a persoanei rămase blocate înăuntru autovehiculului și măsuri de prevenire a incendiilor în urma scurgerilor de combustibil”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Câmpia Turzii. O mașină de poliţie a fost lovită de o mașină și proiectată într-un alt autoturism. FOTO

Incendiu la o casă din Turda. Au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter