Actualitate

Un tânăr de 20 de ani din Cluj merge la închisoare pentru că a amenințat un polițist! „Lasă că-ți rup io nasul ăla”

Un tânăr de 20 de ani din județul Cluj a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare pentru că a amenințat un polițist. Băiatul i-a spus agentului de Poliție că îi va rupe nasul.

Un tânăr merge la închisoare pentru jumătate de an pentru că a amenințat un polițist / Foto: depositphotos.com Un tânăr merge la închisoare pentru jumătate de an pentru că a amenințat un polițist / Foto: depositphotos.com

 

 


Judecătoria Turda a stabilit că pedeapsa potrivită pentru un tânăr de 20 de ani care a amenințat un polițist este de șase luni de închisoare cu executare, fiindcă acesta ar mai fi cercetat și în alte două dosare pentru furt și tâlhărie, scrie libertatea.ro.

 


Incidentul s-a petrecut în luna octombrie în satul clujean Viișoara, când polițistul a bătut la poarta tânărului pentru a înmâna o citație care o viza pe sora sa.

Atunci, tânărul de 20 de ani i-a strigat polițistului: „Lasă că-ţi rup io nasul ăla!” și i-a spus că nu are competența pentru a cerceta minori, sora citată ca martor într-un dosar fiind minoră.


Polițistul a înregistrat totul cu dispozitivul bodycam:

„Văzând că inculpatul era vocal şi agresiv în limbaj, agentul de poliţie a pornit dispozitivul bodycam din dotare, moment în care inculpatul a început să-i reproşeze că foloseşte camera doar când vrea el, dar şi că agentul de poliție l-ar fi amendat în trecut cu suma de 4.700 de lei pentru că nu purta vestă reflectorizantă în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drum public”, au reținut procurorii în rechizitoriu.


Tânărul a recunoscut că i-a spus polițistului că îi va rupe nasul când a fost audiat de procurori, însă spune că a făcut-o „la nervi”, „în glumă”, că nu a vorbit serios.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Fată din Baciu, urmărită de un individ dubios cu mașina când era la colindat! Mama sa: „Aseara a fost fiica mea, mâine e alt copil!”

Șofer, condamnat de CA Cluj la 1 an de închisoare cu suspendare! A înjurat un polițist care l-a oprit în trafic

Ultimele Stiri
abonare newsletter