Actualitate

Fată din Baciu, urmărită de un individ dubios cu mașina când era la colindat! Mama sa: „Aseara a fost fiica mea, mâine e alt copil!”

Mama unei fete din Baciu trage un semnal de alarmă. Fiica sa a fost urmărită și abordată de un individ dubios într-o mașină închisă la culoare, în seara de Ajun! Copila se afla la colindat.

Un individ urmărește fete cu o mașină închisă la culoare și le abordează / Foto: depositphotos.com Un individ urmărește fete cu o mașină închisă la culoare și le abordează / Foto: depositphotos.com

 

 


Mama unei fete trage un semnal de alarmă. Fiica ei a fost urmărită și abordată de un individ dubios în Baciu, de Ajunul Crăciunului.

Mesajul mamei îngrijorate / Foto: captură ecran - Facebook

Femeia a încercat să atenționeze cât mai multă lume, postând un mesaj pe mai multe grupuri de Facebook destinat locuitorilor din comuna Baciu.


Ea spune și că Poliția ar trebui să patruleze mai mult noaptea, ca să nu se întâmple vreo nenorocire:

„În atenția tuturor băcenilor și nu,numai. Aseară fiica mea, în timp ce era la colindat, a fost urmărită si abordată de un individ într-o mașină de culoare închisă sugerând să, se urce la el în mașină. Și adresându-se cu cuvinte nepotrivite. Aș sugera ca și Poliția să patruleze mai mult. Aseară a fost fica mea, mâine poate fi orice copil. Sărbători liniștite vă doresc!”, a scris femeiea pe rețelele de socializare.


Ar fi fost vorba despre un individ chel, iar fiica sa nu ar fi fost singura fată abordată de el.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un patron din Cluj și-a prins angajații în timp ce-i goleau rezervoarele TIR-urilor: „Au crezut că-și rotunjesc veniturile”

O tânără de 18 ani a ajuns în spital în noaptea de Ajun! A fost implicată într-un accident pe strada Fabricii

Ultimele Stiri
abonare newsletter